Adatvédelmi irányelvek

Basic Fun Általános adatvédelmi nyilatkozat

Hatályos dátum: július 20, 2023

A Basic Fun, Inc. és leányvállalatai („Basic Fun„, „mi„, „minket” vagy „miénk„) tiszteletben tartják az Ön adatvédelmét. A jelen Adatvédelmi nyilatkozat a jelen Adatvédelmi nyilatkozatra hivatkozó oldalakon, alkalmazásokon, közösségi média oldalakon vagy egyéb platformokon (együttesen: „Webhely„) megadott, gyűjtött vagy megosztott személyes adatok (az alábbiakban meghatározottak szerint) feldolgozását írja le. A személyes adatok gyűjtésével, megosztásával és felhasználásával kapcsolatos választási lehetőségeit is ismerteti.

Ezt az adatvédelmi nyilatkozatot bármikor módosíthatjuk. Minden módosítás a Honlapra történő felkerülést követően azonnal hatályba lép. A lényeges változásokat a Honlapon szembetűnő módon közzétesszük, vagy más módon közöljük Önnel.

  1. Az általunk gyűjtött személyes adatok

Számos személyes adatot gyűjthetünk és dolgozhatunk fel. „Személyes adat”: olyan információ, amely egyedileg azonosítja Önt, Önre vonatkozik, leírja, vagy ésszerűen kapcsolatba hozható Önnel.

Az általunk gyűjtött személyes adatok típusai a következők lehetnek:

  1. Hogyan gyűjtjük az Ön személyes adatait

A legtöbb böngésző lehetővé teszi a sütik blokkolását, törlését vagy letiltását, és mobilkészüléke lehetővé teheti az egyedi azonosítók és a helymeghatározási adatok továbbításának letiltását. Ha úgy dönt, hogy elutasítja a cookie-kat vagy blokkolja az eszközazonosítókat, előfordulhat, hogy a Webhely egyes funkciói nem lesznek elérhetők, vagy egyes funkciók korlátozottak vagy nem lesznek elérhetők. Kérjük, tekintse meg a böngészője vagy mobilkészüléke súgóoldalait, ha segítséget szeretne kapni a beállítások módosításához.

Egyes szolgáltatóink vagy bővítményeink cookie-kat vagy más módszereket használhatnak a Webhely Ön általi használatára vonatkozó információk gyűjtésére, és az ezekben a cookie-kban található információkat összekapcsolhatják az Önről szóló, esetlegesen birtokukban lévő személyes adatokkal. Az ilyen nyomonkövetési információk harmadik fél általi felhasználása az adott harmadik fél adatvédelmi nyilatkozatától függ. Jelenleg nem reagálunk a Do Not Track („DNT”) jelzésekre, amelyeket az Ön böngészője küld nekünk. Ha többet szeretne megtudni a DNT működéséről, kérjük, látogasson el a http://allaboutdnt.com/ weboldalra.

Online viselkedésalapú reklám. Személyes adatait felhasználhatjuk arra, hogy olyan hirdetéseket küldjünk vagy küldjünk, amelyek az Ön érdeklődési körére vonatkozó előrejelzések alapján testre szabottak, és amelyek a weboldalak (beleértve ezt a Webhelyet is) látogatásaiból származnak, az idő múlásával és a különböző weboldalakon keresztül.

A Google Ads segítségével hirdetéseket jelenítünk meg különböző webhelyeken. A Google sütiket használ, hogy adatokat gyűjtsön a Webhelyen tett látogatásairól, hogy célzott hirdetéseket generáljon Önnek más, Ön által látogatott weboldalakon. A Google ilyen típusú hirdetéseiről való lemondáshoz, a hirdetési beállítások testreszabásához, illetve az ilyen adatok Google általi gyűjtésének vagy felhasználásának korlátozásához látogasson el a Google Biztonsági Központjába és a Google Hirdetési beállításokba, és kövesse a Google személyre szabott hirdetések lemondására vonatkozó utasításait. A leiratkozás nem befolyásolja a Webhely használatát.

Ha módosítani szeretné az egyes online hirdetésekkel kapcsolatos beállításait, vagy további információkat szeretne kapni a hirdetési hálózatokról és az online viselkedésalapú hirdetésekről, látogasson el a National Advertising Initiative Consumer opt-out oldalára vagy a Digital Advertising Alliance önszabályozó programjába. Az egyes böngészők vagy hirdetési hálózatok beállításainak megváltoztatása nem feltétlenül terjed át más böngészőkre vagy hirdetési hálózatokra. Ennek eredményeképpen, az Ön által kért lemondásoktól függően, még mindig láthatja a hirdetéseinket. A célzott reklámok lemondása nem jelenti azt, hogy Ön minden reklámról lemond, csak az Önt célzó hirdetésekről.

  1. Hogyan használjuk fel a személyes adatokat

A vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékben felhasználhatjuk a személyes adatokat a következőkre:

  1. Személyes adatainak közzététele

Személyes adatait a következő körülmények között adhatjuk ki:

  1. Mennyi ideig őrizzük meg az Ön személyes adatait

Személyes adatait addig őrizzük meg, ameddig az a jelen Adatvédelmi nyilatkozatban ismertetett gyűjtési célok teljesítéséhez szükséges, illetve a törvény által előírt hosszabb megőrzési időszakig.

  1. Hogyan védjük személyes adatait

Kereskedelmi szempontból ésszerű erőfeszítéseket teszünk az általunk feldolgozott személyes adatok bizalmas kezelésének és biztonságának védelme érdekében. A Személyes adatok biztonságos működési környezetben történő tárolására irányuló erőfeszítések ellenére nem tudjuk garantálni a Személyes adatok biztonságát a továbbítás vagy a rendszereinken történő tárolás során. Továbbá, bár igyekszünk biztosítani a Személyes adatok integritását és biztonságát, nem tudjuk garantálni, hogy biztonsági intézkedéseink megakadályozzák, hogy harmadik felek, például hackerek illegálisan hozzáférjenek a Személyes adatokhoz.

  1. Az Ön választási lehetőségei és ellenőrzései

Az Ön tartózkodási helyétől függően és bizonyos kivételektől függően joga lehet bizonyos ellenőrzéseket és választási lehetőségeket gyakorolni az Ön személyes adatainak gyűjtésével, felhasználásával és megosztásával kapcsolatban. Ezek a jogok a következők lehetnek:

Felhívjuk figyelmét, hogy még ha le is iratkozik bizonyos levelezésekről, előfordulhat, hogy a törvény által megengedett módon továbbra is kapcsolatba kell lépnünk Önnel fontos tranzakciós vagy adminisztratív információkkal. Továbbá, ha Ön visszavonja hozzájárulását vagy tiltakozik a feldolgozás ellen, vagy ha úgy dönt, hogy nem ad meg bizonyos Személyes adatokat, előfordulhat, hogy nem tudjuk biztosítani Önnek egyes vagy valamennyi szolgáltatásunkat.

  1. Az oldal nemzetközi használata

Ha Ön az Egyesült Államokon kívülről látogatja ezt a Webhelyet, kérjük, vegye figyelembe, hogy személyes adatainak megadásával azokat az Egyesült Államokba továbbítjuk, tároljuk, gyűjtjük vagy feldolgozzuk, ahol szervereink találhatók és működnek.

  1. Gyermekek adatvédelme
  2. Szándékosan nem gyűjtünk vagy kérünk személyes adatokat 16 év alatti gyermekektől a szülői beleegyezés nélkül. Abban az esetben, ha megtudjuk, hogy személyes adatokat gyűjtöttünk egy gyermektől, azonnal lépéseket teszünk az adatok törlésére. Ha Ön szülő vagy törvényes gyám, és úgy gondolja, hogy gyermeke megadta nekünk a személyes adatait, küldjön nekünk e-mailt a [email protected] címre, vagy lépjen kapcsolatba velünk a 15. szakaszban felsorolt információk segítségével.

A gyermekek online magánéletének védelme érdekében az alkalmazandó adatvédelmi irányelvek alapján iránymutatásokat állapítottak meg. A Basic Fun elkötelezett az online adatvédelemre és biztonságra vonatkozó irányelvek betartása mellett, amelyek magukban foglalják a CARU által meghatározott irányelveket is. Szeretnénk, ha átnézné ezt a weboldalt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elégedett a megközelítésünkkel és a bemutatásunkkal. A Basic Fun nem kíván olyan információkat gyűjteni, amelyeket Ön, mint szülő, nem szeretne, hogy gyermeke átadja nekünk.

Biztonsági irányelveink szigorúan tiltják az olyan információk közzétételét, amelyek személyesen azonosíthatják a gyermeket, mint például a fénykép, valódi név, e-mail cím, telefonszám vagy fizikai tartózkodási hely, kivéve, ha a szülő kifejezetten beleegyezik, hogy engedélyezze ezeket, például a verseny nyertese, döntős, stb. lett. Célunk az is, hogy megakadályozzuk, hogy a gyerekek olyan webes tartalmaknak legyenek kitéve, amelyek szorongást vagy félelmet kelthetnek bennük, ezért szigorúan szabályozzuk a külső webhelyekre mutató linkeket.

  1. Harmadik fél webhelyeire mutató linkek

Nem vagyunk felelősek a Webhelyhez kapcsolódó vagy onnan elérhető weboldalak vagy szolgáltatások által alkalmazott gyakorlatokért, beleértve az azokon található információkat vagy tartalmakat. Javasoljuk, hogy mielőtt személyes adatokat adna ki harmadik félnek, vizsgálja meg és tegyen fel kérdéseket, mivel a kiadott személyes adatokra az adott harmadik fél adatvédelmi tájékoztatója vonatkozik.

  1. Kaliforniai lakosok

Bizonyos kivételektől eltekintve ez a szakasz a „Személyes adatok” gyűjtésére és felhasználására vonatkozik, ha Ön kaliforniai lakos, ahogyan azt a kaliforniai adatvédelmitörvény(California Privacy Rights Act of 2018) és annak végrehajtási rendeletei előírják. Ez a szakasz ismerteti (1) az általunk gyűjtött és nyilvánosságra hozott, a CPRA hatálya alá tartozó Személyes adatok kategóriáit, (2) a CPRA szerinti adatvédelmi jogait, és (3) a jogai gyakorlásának módját.

Amikor a CPRA összefüggésében a „személyes adatok” kifejezést használjuk, olyan információkat értünk alatta, amelyek azonosítanak, kapcsolódnak, leírnak, kapcsolatba hozhatók vagy ésszerűen összekapcsolhatók, közvetlenül vagy közvetve, egy adott kaliforniai fogyasztóval vagy háztartással.

Ha a jelen szakasz egy példányát más formátumban (pl. nyomtatható) vagy nyelven szeretné megkapni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a 15. szakaszban megadott információk segítségével.

  1. A gyűjtött, felhasznált és megosztott személyes adatok kategóriái

Az elmúlt 12 hónapban a következő kategóriájú személyes adatokat gyűjtöttük be fogyasztóinktól. A fenti 2. szakaszban ismertetjük azokat a forrásokat, ahonnan ezeket az információkat szerezzük, és azokat a módokat, ahogyan ezeket az információkat felhasználjuk. Nem gyűjtünk további személyes adatkategóriákat, és nem használjuk az általunk gyűjtött személyes adatokat lényegesen eltérő, egymástól független vagy összeegyeztethetetlen célokra anélkül, hogy erről értesítenénk Önt.

A gyűjtött személyes adatok kategóriája A forrás kategóriája, amelyből a személyes adatokat gyűjtik A gyűjtés célja Azon címzettek kategóriája, akiknek a személyes adatokat üzleti célból továbbítják A személyes adatokat eladják vagy megosztják?
Azonosítók, például az Ön neve, címe és e-mail címe. Közvetlenül Öntől Lásd a fenti „Célok, amelyek érdekében személyes adatokat gyűjtünk” című részt. Szolgáltatók Nem
A kaliforniai ügyfélnyilvántartási törvényben felsorolt személyes információk kategóriái (Cal. Civ. Code § 1798.80(e)), például név, aláírás, társadalombiztosítási szám, cím, telefonszám, útlevélszám, jogosítvány vagy állami személyazonosító kártya száma, biztosítási kötvény száma, iskolai végzettség, foglalkoztatás, foglalkoztatási előzmények, bankszámlaszám, egészségügyi adatok vagy egészségbiztosítási adatok. Közvetlenül Öntől Lásd a fenti „Célok, amelyek érdekében személyes adatokat gyűjtünk” című részt. Szolgáltatók Nem
Internet vagy más hasonló hálózati tevékenység. Közvetlenül Öntől; és Sütik Lásd a fenti „Célok, amelyek érdekében személyes adatokat gyűjtünk” című részt. Szolgáltatók Nem
Geolokációs adatok Közvetlenül Öntől; üzleti partnerek; és sütik Lásd a fenti „Célok, amelyek érdekében személyes adatokat gyűjtünk” című részt. Szolgáltatók Nem
Szakmai vagy foglalkoztatással kapcsolatos információk. Közvetlenül Öntől; Üzleti partnerek Lásd a fenti „Célok, amelyek érdekében személyes adatokat gyűjtünk” című részt. Szolgáltatók Nem

Ha Ön kaliforniai lakos, joga van a következőkhöz: (a) az összes olyan harmadik fél listája, akinek az elmúlt évben közvetlen marketing céllal átadtuk az Ön személyes adatait, és (b) a nyilvánosságra hozott Személyes adatok kategóriáinak leírását, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi „Kapcsolatfelvétel” szakaszban.

Az Ön személyes adatainak minden egyes kategóriáját addig őrizzük meg, ameddig az a fenti „Hogyan használhatjuk fel személyes adatait” szakaszban leírt célok eléréséhez szükséges, kivéve, ha a vonatkozó jogszabályok másként nem írják elő. Az Ön személyes adatainak megőrzési idejét többek között a következő kritériumok alapján határozzuk meg: Személyes adataira azért van szükségünk, hogy az Ön által kért termékeket vagy szolgáltatásokat nyújtsuk Önnek; továbbra is kapcsolatban állunk Önnel; Ön információkat, termékeket vagy szolgáltatásokat kért tőlünk; törvényes jogunk vagy kötelezettségünk van arra, hogy továbbra is megőrizzük Személyes adatait; harmadik féllel szemben olyan kötelezettségünk van, amely az Ön Személyes adatait érinti; megőrzési vagy nyilvántartási szabályzataink és kötelezettségeink előírják, hogy megőrizzük Személyes adatait; érdekünk fűződik ahhoz, hogy tájékoztatást nyújtsunk Önnek szolgáltatásainkról; és egyéb üzleti célunk van Személyes adatainak megőrzésére.

  1. Az Ön kaliforniai adatvédelmi jogai

Bizonyos kivételektől eltekintve, ha Ön kaliforniai lakos, az alábbi jogokkal rendelkezhet:

Adatvédelmi jog Leírás
Értesítés Jog arra, hogy a gyűjtés időpontjában vagy azt megelőzően tájékoztassák arról, hogy milyen kategóriájú személyes adatokat gyűjtenek, valamint arról, hogy milyen célokra használják fel és osztják meg azokat.
Hozzáférés Jogában áll kérni az előző tizenkét (12) hónapban gyűjtött Személyes adatok kategóriáit, a források kategóriáit, amelyekből a Személyes adatokat gyűjtöttük, az Önről gyűjtött Személyes adatok konkrét darabjait, valamint azokat az üzleti célokat, amelyek érdekében az ilyen Személyes adatokat gyűjtöttük és megosztottuk. Jogában áll továbbá kérni a személyes adatok azon kategóriáit, amelyeket üzleti célokból adtak ki, valamint a harmadik felek kategóriáit a személyes adatokra vonatkozó kérését megelőző tizenkét (12) hónapban.
Adathordozhatóság A korábban megadott Személyes adatainak visszaállításához való jog.
Törlés A személyes adatok törléséhez való jog. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy előfordulhat, hogy nem teljesítjük az Ön törlési kérelmét, ha nekünk (vagy a szolgáltató(k)nknak) az alábbi célkategóriák közül egy vagy több miatt meg kell őriznünk vagy engedélyezzük az Ön személyes adatainak megőrzését: (1) egy olyan tranzakció teljesítése, amelyhez a személyes adatokat gyűjtöttük, az Ön által kért áru vagy szolgáltatás biztosítása, vagy a köztünk és Ön között létrejött szerződés teljesítése; (2) weboldalunk integritásának, biztonságának és funkcionalitásának biztosítása; (3) a vonatkozó törvényeknek vagy jogi kötelezettségnek való megfelelés, vagy a törvényben foglalt jogok gyakorlása (beleértve a szólásszabadságot); vagy (4) az Ön személyes adatainak egyéb belső felhasználása, olyan jogszerű módon, amely összeegyeztethető azzal a kontextussal, amelyben Ön megadta azokat.
Helyesbítés Ön jogosult arra, hogy bizonyos kivételektől eltekintve kérje az Önről gyűjtött vagy megőrzött helytelen személyes adatok helyesbítését. Amint megkapjuk és megerősítjük az Ön igazolható fogyasztói kérelmét (lásd alább), helyesbítjük (és utasítjuk a nevünkben az Ön adatait tároló szolgáltatóinkat, hogy helyesbítsék) az Ön személyes adatait a nyilvántartásunkból, kivéve, ha kivételes eset áll fenn. Elutasíthatjuk az Ön korrekciós kérelmét, ha (a) úgy véljük, hogy az Önről tárolt személyes adatok pontosak; (b) az információ helyesbítése lehetetlen vagy aránytalan lenne; vagy (c) ha a kérés ellentétes a jogi kötelezettségeinkkel.
A személyes adatok értékesítésének vagy megosztásának lemondása Nem adjuk el és nem osztjuk meg személyes adatait. Ha mégis így tennénk, Önnek joga lenne lemondani személyes adatainak eladásáról vagy megosztásáról.

Csak Ön, vagy a kaliforniai államtitkárságon regisztrált személy, akit felhatalmazott arra, hogy az Ön nevében eljárjon, kérhet az Ön személyes adataira vonatkozó kérelmet. Kiskorú gyermeke nevében is benyújthat kérelmet.

Ön 12 hónapon belül csak kétszer kérhet hozzáférést vagy adathordozhatóságot. A kérelemnek:

  1. Az Európai Unióban, az Európai Gazdasági Térségben és az Egyesült Királyságban élő magánszemélyek

Ennek a szakasznak az a célja, hogy tájékoztatást nyújtson és további rendelkezéseket tartalmazzon az Európai Unióban és/vagy az Egyesült Királyságban található egyének személyes adatainak feldolgozására vonatkozóan („UK„) az EU 2016/679 általános adatvédelmi rendeletével és az Egyesült Királyság általános adatvédelmi rendeletével (a továbbiakban együttesen: „az általános adatvédelmi rendelet”) összhangban.GDPR„).

  1. A feldolgozás jogalapja

A jelen Adatvédelmi tájékoztatóban leírt személyes adatok feldolgozásának jogalapja az érintett személyes adatoktól és attól a kontextustól függ, amelyben feldolgozzuk azokat. Az Öntől származó személyes adatokat feldolgozzuk:

  1. Személyes adatok továbbítása

A személyes adatokat továbbíthatják és/vagy feldolgozhatják olyan harmadik felek, amelyek az EU-n vagy az Egyesült Királyságon kívül találhatók, és amelyek közül egyesek nem tekinthetők a személyes adatok megfelelő szintű védelmét biztosítónak. Személyes adatokat csak akkor adunk át az EU-n vagy az Egyesült Királyságon kívül található harmadik feleknek, ha a szabványos szerződéses záradékok vagy más jóváhagyott módszerek alkalmazásával megfelelő garanciákat biztosítunk az ilyen Személyes adatok védelmére.

  1. Az Ön adatvédelmi jogai

A GDPR értelmében Ön jogosult lehet arra, hogy:

Az e jogok gyakorlásával kapcsolatos további információkért lásd az alábbi 14. szakaszt. Az Ön tartózkodási helyétől függően joga lehet panaszt tenni egy felügyeleti hatóságnál vagy más szabályozó hatóságnál, ha úgy véli, hogy megsértettük az Ön személyes adataira vonatkozó bármely jogát. Arra biztatjuk, hogy először forduljon hozzánk, hogy lehetőségünk legyen közvetlenül foglalkozni az aggodalmaival, mielőtt Ön ezt tenné.

  1. Az egyéni adatvédelmi jogok gyakorlása

Önt semmilyen módon nem érheti hátrányos megkülönböztetés az alább felsorolt jogok gyakorlása miatt, ami azt jelenti, hogy nem tagadunk meg Öntől árukat vagy szolgáltatásokat, nem biztosítunk Önnek eltérő árakat vagy árakat vagy szolgáltatásokat, illetve nem biztosítunk Önnek eltérő szintű vagy minőségű árukat vagy szolgáltatásokat.

Az alkalmazandó adatvédelmi törvények szerinti adatvédelmi jogainak gyakorlásához kérjük, hogy az alábbi módszerek valamelyikével nyújtson be hozzánk kérelmet:

Ellenőrzés: A kérések teljesítése előtt ellenőriznünk kell az Ön személyazonosságát. Ha kezdetben nem tudjuk ellenőrizni a személyazonosságát, további információkat kérhetünk az ellenőrzési folyamat befejezéséhez. A kérelemben megadott személyes adatokat kizárólag a kérelmező személyazonosságának ellenőrzésére használjuk fel. Ha Ön egy kaliforniai fogyasztó nevében kérvényt benyújtó meghatalmazott, az Ön személyazonosságát is ellenőriznünk kell, amihez szükség lehet az Ön írásbeli meghatalmazásának igazolására vagy meghatalmazás igazolására.

Igyekszünk az alkalmazandó jogszabályok által előírt határidőn belül válaszolni a megkeresésekre. Ha több időre van szükségünk, írásban tájékoztatjuk Önt az okról és a hosszabbítási időszakról.

Ha van egy számlája nálunk, akkor írásbeli válaszunkat arra a számlára fogjuk kézbesíteni. Ha Ön nem rendelkezik nálunk számlával, írásbeli válaszunkat választása szerint postai úton vagy elektronikus úton adjuk meg.

Nem számítunk fel díjat az Ön kérésének feldolgozásáért vagy megválaszolásáért, kivéve, ha az túlzott, ismétlődő vagy nyilvánvalóan megalapozatlan. Ha úgy döntünk, hogy a kérés díjköteles, tájékoztatjuk Önt arról, hogy miért döntöttünk így, és a kérés teljesítése előtt költségbecslést adunk Önnek.

Nem tudunk válaszolni az Ön kérésére, illetve nem tudunk Önnek Személyes adatokat átadni, ha nem tudjuk ellenőrizni az Ön személyazonosságát és megerősíteni, hogy a Személyes adatok Önre vonatkoznak.Az ellenőrizhető fogyasztói kérelem benyújtásához nem szükséges, hogy Ön fiókot hozzon létre nálunk.

Bizonyos kéréseket megtagadhatunk, vagy egyes kéréseket csak részben teljesíthetünk, ahogy azt a törvény megengedi vagy előírja. Például, ha Ön a Személyes adatok törlését kéri, megtarthatjuk azokat a Személyes adatokat, amelyeket jogi okokból meg kell őriznünk.

Fellebbezés: Ha nem elégedett a kérelmének megoldásával, és szeretne fellebbezést benyújtani, kérjük, írjon nekünk a [email protected] címre.

  1. A jelen adatvédelmi nyilatkozat módosításai

Kérjük, vegye figyelembe, hogy időről időre módosíthatjuk vagy frissíthetjük ezt az Adatvédelmi nyilatkozatot, ezért kérjük, rendszeresen tekintse át. Jelentős változások esetén frissített adatvédelmi nyilatkozatot küldhetünk Önnek. Hacsak másként nem jelezzük, a jelen Adatvédelmi nyilatkozat bármely módosítása a Honlapra való felkerülést követően azonnal érvénybe lép.

  1. Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése van a gyakorlatunkkal vagy a jelen Adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a [email protected] e-mail címen. Írhat nekünk a következő címre is:

Basic Fun, Inc.
301 Yamato Road, 4200-as lakosztály
Boca Raton, FL 33431
1.561.208.7970
[email protected]